De linken, die in dit archief te vinden zijn, zijn gedateerd en kunnen inmiddels onbruikbaar zijn.

2008


6 december 2008:
We hebben weer een paar nieuwtjes te melden. De nieuwsbrief van december vind je HIER. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste nieuwsbrief? Bovenaan deze pagina vind je een knop waar je je kunt aanmelden!


19 november 2008:
Zoals gezegd gaan we in 2009 op pad met de Quantum Flight en inmiddels hebben we al een aantal afspraken staan. Of we ook bij jou in de buurt komen? Misschien wel! Je vindt de afspraken in de agenda


16 oktober 2008:
We hebben een tijdje gezocht naar een nieuwe vorm van nieuwsbrief en denken 'm gevonden te hebben. Geen lap tekst meer, maar een mail met een link naar onze site, waar een aantal nieuwsitems op een rijtje zijn gezet.

Je vindt de eerste nieuwsbrief in deze nieuwe vorm HIER. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste nieuwsbrief? Bovenaan deze pagina vind je een knop waar je je kunt aanmelden!


15 oktober 2008:
Na de Transformatiebrug hebben we de smaak te pakken en vandaag hadden we een primeur van weer een nieuwe consultvorm. Bij Quantum Flight staat - zoals de naam al doet vermoeden - het thema VLIEGEN centraal. Aan de hand van acht kaarten krijg je tijdens een consult een duidelijk beeld van jouw proces. Jouw vertrekpunt - hoe je in het proces staat -, de bestemming waar je op af koerst en hoe je vlieggedrag is. Dus waar laat je je door remmen, waardoor krijgt je vlucht meer snelheid en hoe hoog zit je al.
In 2009 hopen we je op diverse (beurs)lokaties kennis te kunnen laten maken met dit consult!
Voor meer info kun je natuurlijk altijd even mailen.



27 september 2008:
Op de Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk is de Transformatiebrug Homeset presenteert. Vanaf vandaag zijn de 50 kaartjes in een houten schatkistje te bestellen in onze Pitstopshop!


23 augustus 2008:
Handreiking.com is nu ook op het populaire Hyves vertegenwoordigd! De hyves-Handreiking is - uiteraard - een stuk minder uitgebreid dan de site en richt zich op laagdrempelige informatie.


14 augustus 2008:
Vandaag zijn de deuren geopend van 'Spiritueel Enzo'. We hopen er een soort naslagwerk van te maken met onze definities van en visies over termen die we tegenkomen tijdens onze ontdekkingsreis.
In het forum zijn al een aantal boeiende discussies ontstaan. Meepraten? Registratie en deelname is gratis.


12 augustus 2008:
De Transformatiebrug heeft vanaf vandaag een eigen forum! Neem gerust eens een kijkje op

www.transformatiebrug.nl/forum/


13 juli 2008:
Bij Handreiking.com draaiden de meeste activiteiten rond een hele bijzondere brug, waar we al eerder over meldden: De Transformatiebrug. Inmiddels zijn de twee Brugmeesters voorzien van een Brugwachterset en zullen ze op de Paranormaalbeurs in Rijswijk, 27 en 28 september, aanwezig zijn met een hele bijzondere stand (nr 168).
Op onze eigen stand (199 en 200) hebben we ook een Transformatiebrugprimeur: de homesets zullen voor het eerst te zien én de koop zijn!



1 juli 2008:
Het is zover! De Grote Verhuizing heeft plaatsgevonden en niet alleen de site, maar ook het forum heeft een nieuw uiterlijk!
De nieuwe versie van het forum biedt veel extra's en is nog steeds gratis te bezoeken. Je bent van harte welkom! Ons vernieuwde forum vind je HIER



29 mei 2008:
De Grote Verhuizing naar een nieuwe server was voor ons aanleiding om Handreiking.com in een nieuw jasje te hijsen. We hebben de indeling zoveel mogelijk in tact gehouden, dus we hopen dat je niet gaat verdwalen. De Engelse versie is nog in de maak, maar zal over hopelijk niet al te lange tijd weer in de lucht zijn. We wensen jullie veel ontdekkingsplezier op de vernieuwde site!


18 mei 2008:
De Paranormaal Alternatief Beurs was weer een feestje! En het nieuws dat ze in ieder geval in september nog een keer de deuren openen, maakte dat feestgevoel kompleet!
Want natuurlijk zijn we dan weer van de partij!



27 april 2008:
Over twee weken - het weekend van 17 en 18 mei, om precies te zijn - zullen we weer aanwezig zijn op de Paranormaal Alternatief Beurs in Rijswijk. We hebben helaas via de media te horen gekregen dat de deuren van deze beurs gaan sluiten en dat bovengenoemd weekend dus de laatste Paranormaal Alternatief gaat worden! Een enorm gemis, want we hebben het altijd als een zeer prettige beurs ervaren. Dus als je die sfeer ook zelf een keer wilt ervaren, is 17 en 18 mei - zoals het er nu uit ziet - de laatste kans! We hopen je daar te zien!


20 april 2008:
Op zoek naar een manier om snel én gratis een overzicht te hebben van de patronen die jou op dit moment beperken én handvatten waarmee je die patronen kunt transformeren? Dan is de transformatiebrug wellicht iets voor jou!

De negen kaartjes kunnen in een H-legging (inderdaad, de H van Handreiking.com) aangeklikt worden en bieden een duidelijk beeld van wat er momenteel bij je speelt. Voor meer uitleg kun je de link onder de H-legging volgen! Veel plezier ermee!!!


3 januari 2008:
We wensen iedereen een jaar waarin we iedereen het licht in de ogen gunnen, waarin we meer aandacht hebben voor wat we wél hebben dan voor wat we niét hebben, waarin we geen oordeel hebben over situaties die we niet helemaal (of helemaal niet) kennen en waarin we elkaar in de waarde kunnen laten.

En natuurlijk beginnen we het nieuwe jaar niet zonder een terugblik op 2007. Jawel, ons jaaroverzicht staat weer op de site! En we hebben vandaag ook de allereerste nieuwsbrief van 2008 verstuurd. Je vindt 'm HIER.
Wil je de nieuwsbrief liever gewoon in de mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje