Nieuwsbrief december 2008


Nu Sinterklaas het land weer heeft verlaten, is het tijd om de Kerstsfeer de ruimte te geven, dus hebben we de voorpagina van Handreiking.com aangepast.

Zie je nog steeds de ''oude'' pagina?
Druk dan even op Ctrl F5 en als het goed is, wordt dan ook ons kerstcadeautje zichtbaar.

Fijne feestdagen!De Quantum Flight slaat z'n vleugels uit! In januari is deze nieuwe consultvorm op maar liefst drie beurzen te ervaren!

Op 4 januari in Capelle aan den IJssel, op
18 januari in Schalkhaar en op 31 januari en 1 februari op de Paranormaal Alternatief Beurs in Rijswijk! De agenda vind je HIER
Door de jaren heen hebben we een aantal verschillende activiteiten ontwikkeld en het bleek niet iedereen meer duidelijk wat we nou precies allemaal deden.

Onder de noemer ''onze handreikingen op een rij'' hebben we die activiteiten in een overzicht ondergebracht.

En...staan er activiteiten bij die je nog niet van ons wist? Dan kun je HIER een kijkje nemen.Ook dit jaar is er een weer speciale Handreiker ontworpen met een boodschap voor 2009.
Deze Handreiker-op-foto wordt automatisch toegestuurd aan iedereen die dit jaar met ons - op wat voor manier dan ook - een zakelijke relatie is aangegaan.

Dus als je bijvoorbeeld een forum- of mailconsult hebt gedaan en/of een artikel uit onze webshop hebt gekocht, kun je onze unieke kerstkaart binnenkort in jouw brievenbus verwachten.

Het uiterlijk van de exclusieve Handreiker houden we nog even geheim. De foto links is van de Handreiker die we eind 2007 hebben verstuurd...


En verder...

een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, Pitstop-aankopen en giften zijn zéér gewaardeerd!

Tevens stellen we het zeer op prijs als je onze nieuwsbrief/site onder de aandacht brengt van vrienden en familie!

Handreikend,

Peter en Syl