Nieuwsbrief oktober 2008

Het is een hele tijd geleden dat we aanklopten met een nieuwsbrief, maar dat betekent niet dat we de afgelopen maanden hebben stilgezeten! Integendeel, zelfs!

Om jullie eens even goed bij te praten, hebben we de meest opvallende nieuwtjes voor je
op een rij gezet.
De TRANSFORMATIEBRUG is zonder twijfel zo'n opvallende nieuwkomer!
Aan de hand van 9 kaartjes kun je in één oogopslag ontdekken welke patronen je beperken en hoe je ze kunt transformeren.

Een uitgebreide uitleg vind je op www.transformatiebrug.nl. Hier kun je ook online 'een bruggetje leggen'.


Tijdens onze persoonlijke ontdekkingsreis is ons - onder meer - opgevallen dat er veel verschillende definities en opvattingen bestaan over termen die in 'de spirituele wereld' gehanteerd worden.
Onder de noemer 'Spiritueel Enzo' zijn we begonnen met een overzicht van termen met daarbij onze persoonlijke visie op die term.

Dus als je wilt weten wat onze definitie van 'spiritueel' is of wat wij verstaan onder loslaten, neem dan eens een kijkje op
www.spiritueelenzo.nl


Op het populaire en snelgroeiende netwerk Hyves mag Handreiking.com natuurlijk niet ontbreken!

Natuurlijk is de informatie niet zo uitgebreid als op de site, maar we hebben een paar boeiende filmpjes verzameld en ook het laatste nieuws is via Hyves te volgen.

Nieuwsgierig? Kijk dan maar eens HIER


De Transformatiebrug was al een tijdje online, maar eind september is deze bijzondere set ook vast te houden.
Met maar liefst 50 kaartjes, verpakt in een houten schatkistje, kun je nu thuis op ieder gewenst moment ontdekken welke patronen jou beperken en hoe je ze kunt omzetten naar bouwstenen.

De set is te bestellen via de Pitstopshop!Na de Transformatiebrug hebben we de smaak te pakken en presenteren we wéér een nieuwe consultvorm.
Bij Quantum Flight krijg je - aan de hand van acht kaarten - een duidelijk beeld van jouw vertrekpunt (hoe je in de wereld staat), de bestemming die belangrijk is om op af te koersen en hoe je vlieggedrag is. Dus waar laat je je door remmen, waardoor krijgt je vlucht meer snelheid en hoe hoog zit je al.
In 2009 hopen we je op diverse (beurs)lokaties kennis te kunnen laten maken met dit consult!En verder...

een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, Pitstop-aankopen en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl