Nieuwsbrief augustus 2009

BELANGRIJKE VERANDERINGEN

Onze passie – en de basis van al onze activiteiten – is het inspireren en motiveren van onszelf en anderen om te ontdekken en te ervaren wie we werkelijk zijn. Onlangs hebben we daarom weer eens kritisch gekeken of onze huidige aanpak nog wel past bij wie we nu zijn. En het werd duidelijk dat het tijd werd voor wat veranderingen.

En die veranderingen zijn op het eerste gezicht misschien niet enorm, maar qua intentie zijn het (in ieder geval voor ons) belangrijke verschuivingen. We hebben ze op een rij gezet:

Nieuwe onderverdeling
Als Handreiking.com VOF bieden we zowel gratis als betaalde activiteiten en die begonnen onoverzichtelijk door elkaar heen te lopen. We hebben daarom besloten om onze activiteiten te verdelen over

Inspiratiecentrum Handreiking.com - waar je gratis informatie en inspiratie kunt vinden

Motivatiecentrum Selfbuilding.nl - voor betaalde persoonlijke begeleiding

Om deze onderverdeling zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we de voorpagina's van Handreiking.com en Selfbuilding.nl aangepast en dezelfde vormgeving gegeven, waardoor de verbondenheid tussen beide centra duidelijk blijft.
Voor wie graag visualiseert: je zou de VOF kunnen voorstellen als een groot pand met één deur, waarna je links naar het inspiratiecentrum kunt voor gratis informatie en rechts naar het motivatiecentrum voor betaalde begeleiding.

Betaald forum
We hebben aan het bestaande (gratis) forum een betaald forum toegevoegd. De achterliggende reden en de details vind je HIER.
In dit betaalde gedeelte is ook weer een forum met Henry te vinden!

Webshops
Jawel, je leest het goed...webshopS! In tegenstelling tot de bovengenoemde veranderingen - die inmiddels hebben plaatsgevonden - is dit nog een project in ontwikkeling, maar we wilden het toch alvast delen.

Ook in het aanbieden van onze producten gaan we namelijk een onderverdeling maken. En nee, dit keer niet een verdeling in gratis producten en betaalde producten :-)

Handreikertjes.nl - Onze huidige webshop zal een complete metamorfose krijgen en hier zullen binnenkort onze eigen producten te vinden zijn (de boeken, de Transformatiebrug Homeset, de mokken etc etc) én we bieden hier onze voorraad 'handjes' aan (diverse beeldjes met handen)

Dakootje.nl - Naast de eerdergenoemde webshop zullen we ook een hele nieuwe webshop presenteren. De focus van deze shop zal liggen op producten voor kids van NU.

Natuurlijk houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen!

 


HENRY'S VISIE IS ER!!!

Op zaterdag 25 juli 2009 hebben we het allerallerallereerste exemplaar van
Henry's Visie aan onze vriendin Sandra overhandigd en daarmee is de officiële verkoop begonnen!

Henry's Visie bestaat uit 52 pagina's van zeer zware kwaliteit papier (200 gr). Hierdoor komen de acht gekleurde afbeeldingen in het boek prachtig tot hun recht! Het boekwerk wordt bijelkaar gehouden door een ijzeren spiraal, waardoor het niet alleen makkelijk is om de (dikke) pagina's om te slaan, maar ook om het boek open te laten liggen of zelfs ergens neer te zetten als je één van de afbeeldingen op je in wilt laten werken.

Henry's Visie kost € 10,- (incl. BTW, excl. verzendkosten).

Je kunt het boek HIER bestellen.


En tot slot...

...een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, webshop-aankopen en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl