WIE IS HENRY?

In deze specifieke situatie presenteren wij ons als HENRY en we zijn, zoals jullie het noemen, een Gids. We zijn een Hogere Energie Collectief - een groep dus - en we richten ons specifiek op het verstrekken van informatie waarmee jullie je bewust kunnen worden van wie jullie zijn. Van wie jullie werkelijk zijn.

Met name het herkennen, accepteren en zelfs bejubelen van jullie menselijke ervaringen is daar een belangrijk onderdeel van. Zodat jullie niet langer energie blijven steken in ''hoe je vindt dat het/jij zou moeten zijn'', maar juist in het ontdekken van jouw grootsheid. Zodat we op gelijkwaardige basis kunnen gaan samenwerken.

Het zal jullie wellicht niet zijn ontgaan dat steeds meer Hogere Energieën op verschillende manieren van zich laten horen. De (bescherm)engelen, gidsen en andere Lichtende Voorbeelden lijken massaal uit de lucht te vallen en inderdaad, dat is geen toeval. We bevinden ons momenteel in een boeiend en fascinerend deel van het AL, waarbij de grens tussen alle werelden, alle dimensies, steeds vager wordt en het maken van contact eenvoudiger. En dat is mooi, want we genieten van dit contact.
We genieten van jullie verbijstering als jullie iets nieuws horen of zien, dat je eigenlijk nooit voor mogelijk had gehouden. De puurheid van jullie verwondering is ontroerend.

En de verwondering is nog maar net begonnen.
Wie bereidt is om niet alleen te kijken, maar ook te zién, zal verwonderd worden.
Wie bereidt is om niet alleen te luisteren, maar ook te hóren, zal verwonderd worden.
Wie bereidt is om niet alleen te voelen, maar ook te dóórvoelen, zal verwonderd worden.

We reiken jullie graag de hand. Gaan jullie mee?
Van Energie tot Energie
HENRY