Jaaroverzicht 2010

We hebben ook dit jaar weer niet stilgezeten.
De nieuwe ontwikkelingen op een rij:


In januari ontstond er een nieuwe Handreiker om één van onze activiteiten - het maken van persoonlijke Handreikers - op de beurs onder de aandacht te brengen.
Op dat moment konden we nog niet vermoeden dat deze Handreiker ook later in het jaar een rol zou gaan spelen...


Tevens in januari hebben we een nieuwe gespreksmogelijkheid met Henry toegevoegd: het Trinity Coaching Traject.

Het grote verschil met de consulten is dat je bij de Coaching over diverse onderwerpen met Henry kunt praten op het moment dat het jou uitkomt. Via de link (links) vind je alle informatie.Het begon op 12 maart met een mailtje van Sandra. Ze stuurde informatie door over de Next Top Spiritual Author, een wedstrijd waarbij een auteur een uitgeverscontract kon winnen bij een grote Amerikaanse uitgeverij. Aangezien 2010 in het teken stond van ''mezelf laten zien'', besloot ik mee te doen met de Engelse versie van Henry's Visie. Ik ben uiteindelijk niet verder gekomen dan de tweede ronde, maar het was een geweldig avontuur waar ik héél veel van heb geleerd!
Op 18 april presenteerden we een nieuw project: onze Handreikertjes Verjaardagskalender! Twaalf populaire Handreikertjes in een fraai vormgegeven kalender. We kunnen inmiddels rustig stellen: ze gaan als zoete broodjes!

En weet je nog...die persoonlijke Handreiker in januari? Die is dus ook op deze kalender te vinden!Op 16 mei
hadden we weer een primeur. Onze allereerste High Spirit Tea! Het concept bestaat al sinds 2007, maar ondanks een aantal veelbelovende aanloopjes, was het nog niet eerder tot een echte High Spirit Tea gekomen.

Deze eerste High Spirit Tea smaakte in ieder geval naar meer, want voor zowel organisatie als deelnemers was het een groot succes!Het nieuwtje dat we 21 mei lanceerden, had alles te maken met mijn deelname aan de Next Top Spiritual Author. Onderdeel van deze competitie was namelijk dat ik een boekpresentatie op YouTube moest plaatsen. En daar bleef het niet bij. Er volgden een paar (Engelstalige) filmpjes rond deze deelname. Om ze overzichtelijk te presenteren, riepen we Selfbuilding TV in het leven. We hebben voor 2011 grote plannen met onze eigen 'zender'!In juni gaf José aan dat haar betrokkenheid bij de Transformatiebrug niet meer bij haar paste en ze stopte per 1 juli met haar activiteiten rond deze bijzondere consultvorm.

Petra is nog steeds zeer actief met de Transformatiebrug en het internetgedeelte is momenteel in handen van Handreiking.com.Ook in juni presenteerden we wederom een nieuw artikel: de Handreikertjes Jaarkalender 2011. Dit keer voorzien van 12 spiksplinternieuwe Handreikertjes die pas vanaf 2012 als foto Handreiker te koop zullen zijn. Het hele jaar een unieke kalender aan de muur, dus!Begin dit jaar begon het opeens weer te kriebelen en in de maanden die volgden begon de tweede roman - lange tijd onder de werktitel ''De weg terug'' - langzaam maar zeker vorm te krijgen.
Op 1 november werd de officiële naam van het boek én de bijbehorende website gepresenteerd: Sleutel naar Thuis! Begin december is deze roman in boekvorm uitgekomen!
En die persoonlijke Handreiker die begin dit jaar is gemaakt, sluit ook het jaar weer af: zolang de voorraad strekt wordt deze
unieke Handreiker meegestuurd als boekenlegger!Op 14 november was de kogel door de kerk: tijdens onze regelmatige check of onze huidige activiteiten nog wel passen bij wie we nu zijn, bleek het besloten forum niet te functioneren zoals we hadden gehoopt. Ondanks het grote aantal deelnemers en dus aantrekkelijke inkomsten, hebben we besloten trouw te blijven aan onszelf en wordt het betaalde forum op 31 december gesloten.Op de drempel van 2010, op 17 december om precies te zijn, heeft de ''Puzzeltocht'' op de site een flinke make-over gekregen. Alle inzichten, die eerst via een heel systeem van linken te vinden waren (waardoor het ontdekken van de inzichten echt een puzzeltocht werd), staan nu alfabetisch onder elkaar. Weinig puzzelen, maar wel heel overzichtelijk.
Aangezien onze persoonlijke ontdekkingsreis ook gewoon doorgaat, verwachten we regelmatig nieuwe toevoegingen, dus houd ons in de gaten!Dankzij een verhelderende discussie op het forum, werd op 18 december opeens duidelijk dat het sluiten van het betaalde forum niet de enige verandering zou worden.
Op maandag 21 maart 2011 zal de huidige vorm van het open forum gesloten worden.
Per 1 januari 2011 zal de open registratie al worden veranderd. Meer uitleg over de veranderingen vind je HIEREN IN 2011...


Voor 2011 staan alweer een paar spannende nieuwe ontwikkelingen op het programma!

* We zijn nog steeds druk bezig met het vormgeven van twee webshops:

Handreikertjes.nl Webshop met onze eigen artikelen en andere producten die wij graag willen verkopen
Dakootje.nl Webshop vol leuke en leerzame artikelen voor kids van NU

* We zullen ook dit jaar met de Quantum Flight op een aantal beurzen te vinden!
Kijk maar eens in onze agenda

* Ook op schrijfgebied staat er nog van alles op stapel. Er ontstaan al heel voorzichtig een paar verhaallijnen voor een derde roman én we zullen in 2011 - hopelijk - van start gaan met een langgekoesterde wens: het uitgeven van romannetjes met een spirituele ondertoon. Om deze verhalen zo snel en betaalbaar mogelijk te kunnen aanbieden, kiezen we voor deze romanserie voor de e-bookversie, waarbij er gekozen kan worden uit een pdf-versie (voor pc) en een epub-versie (voor e-reader).

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief! Dan hoor je het laatste nieuws het eerst!
EN VERDER...


...een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, webshop-aankopen, mond-op-mond reclame en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl