Nieuwsbrief maart 2011

Het was al jaren een stille droom en vanaf 3 maart kwam de wens in vervulling: een eigen e-krant die de spirituele ondertoon in de dagelijkse situaties belicht, waardoor iedere gebeurtenis een inspiratiebron kan worden!

Spiritueel enzo niet dus bedoeld om de specifieke 'spirituele' onderwerpen onder de aandacht te brengen. Hiervoor bestaan inmiddels al vele online kranten, magazines en websites die hun werk uitstekend doen. En hoewel we niet in concurrentie geloven (we geloven in collega's) zagen we op dat vlak geen ruimte voor een toegevoegde waarde.

Voor Spiritueel enzo is daarom gekozen voor een ander uitgangspunt: het bekijken van dagelijks nieuws en situaties door een 'spirituele bril'. In principe zal er iedere week - op donderdag - een nieuwe Spiritueel enzo verschijnen, maar het zal duidelijk zijn dat het samenstellen van de krant erg arbeidsintensief is, dus geven we onszelf wel de ruimte om af en toe een weekje over te slaan...voorlopig is er vanaf 3 maart iedere week een nieuwe editie verschenen. Bij de rubriek ''Archief'' kun je deze eerdere exemplaren terugvinden.

Je vindt onze nieuwe aanwinst HIER


UNIEKE HOROSCOOP !

Speciaal voor de e-krant is een gloednieuwe Horoscoop geboren: Maandkansen. De symbolen zijn losjes geïnspireerd door de 13 manen van de Maya kalender!

Maand
Dag
Maandkans symbool:

In de e-krant zijn inmiddels de globale omschrijvingen van de symbolieken te vinden en in de Spiritueel enzo van 31 maart zullen de eerste maandelijkse horoscoop verschijnen! We zijn er trots op! Meer info staat HIER


WEEKENDJE ZWOLLE!

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart zijn we voor het eerst te vinden op de Paranormaal Spiritueel Beurs in de IJsselhallen te Zwolle. In de Meerhal, bij stand 243 vind je de Quantum Flight, aan de overkant - op stand 236 - verkoopt Sandra weer mooie spullen uit haar Inspiratiewinkel Pluk je Dag en iets verderop zit Petra met de Transformatiebrug (246) .

We zullen niet aanwezig zijn met onze verkoopstand, maar het is ook nu weer mogelijk om de bestellingen via onze webshop op de beurs op te halen.

Klik HIER voor een kortingsbon van 2 euro op de toegangsprijs


NIETS MISSEN? Meld je aan!

En tot slot...

...een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, webshop-aankopen en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl