Nieuwsbrief juli 2009


ONS INSPIRATIECENTRUM GAAT LEKKER!

De cursus 'Ontdek wie je werkelijk bent' is op 1 juli in ons Inspiratiecentrum Selfbuilding.nl van start gegaan met acht deelnemers en het is geweldig om te zien hoe de oefeningen en informatie hun werk doen.
Een aantal deelnemers is zo vriendelijk geweest om een korte feedback te geven:


Voor mij is module 1 zo prikkelend, dat ik er voor kies ook module 2 te gaan doen. Het roert dingen in mij aan die mij raken en me 'dwingen' bewuster naar mijzelf te kijken en bewuster bepaalde keuzes te maken
- I.M.Door de cursus ben ik eindelijk weer meer met bewustwording bezig, het brengt weer allerlei patronen en gedachten aan het licht. Ik zat de laatste tijd weer erg in de oude energie en had het stuur weer uit handen gegeven, ik heb nu het gevoel weer achter het stuur te staan, hoewel ik nog steeds niet weet waar ik heen vaar, maar het voelt wel veel beter (veiliger). Ik voel me minder machteloos.
- C.D.Het léék allemaal wat gesneden koek voor me. Maar door "per ongeluk" een ander antwoord te geven dan wat ik in gedachten had werd er mooi iets uitgeLicht. Ik ben naar aanleiding van een andere oefening nóg bewuster aan het opletten wat ik zeg en wat ik denk. En dat vind ik een mooie oefening. Steeds de uitdaging om 100% eerlijk te zijn. En ohohoh, da's niet altijd makkelijk.
- J.B.Ik had zo'n gevoel, voordat ik met de cursus begon, dit doe ik wel even. Niet wetende dat de oefeningen mij weer veel dieper naar mijzelf leerden kijken.
Na het nodige verzet begon ik steeds beter te zien, waar sta ik nu, welke zaken spelen nu een rol en waar loop ik nu tegen aan.
Ik kijk nu uit naar de rest van de cursus, het is een boeiende reis.
Ik vind het leuk om op het speciale forum te kunnen delen met andere cursisten en Syl geeft, waar nodig, de nodige zetjes zodat de inzichten naar boven kunnen komen.
- E.J.Na een dat-doe-ik-wel-even-begin kwam ik er al gauw achter dat wat zo vanzelfsprekend lijkt toch veel dieper gaat dan ik had verwacht. Vooral in het laatste gedeelte wordt me een spiegel voorgehouden, die me heel erg aan het denken zet. Daar ben ik ook nog niet uit; veel om over na te denken, dus ...
- A.vW.

Ook belangstelling? Je kunt op de eerste van iedere maand instappen en hoewel we adviseren om de cursus in de aangegeven volgorde te volgen, is dat zeker geen verplichting. Je kunt in principe zelf bepalen welke modules je wel of niet wilt doen! Meer info vind je HIERHENRY'S VISIE IS IN BEELD...

Op 13 juni j.l. hebben we het allerallereerste exemplaar van Henry's Vision uitgereikt aan onze vriendin Ellen en dat is een belangrijke mijlpaal, want dat betekent dat we eindelijk een vorm hebben gevonden waar we blij mee zijn én die het boekje betaalbaar houdt!
Door het gebruik van luxe papier komen de kleurrijke afbeeldingen prachtig tot hun recht en dankzij de metalen binder is het boekje makkelijk in gebruik.
Het is een hele mooie variant, waar we bijzonder blij mee zijn!

We zullenHenry's Visie dan ook tijdens de Paranormaal Alternatief Beurs in Rijswijk - 26 en 27 september 2009 - te koop aanbieden!

En over de beurs in Rijswijk gesproken...

Ook voor de beurs die eind september gaat plaatsvinden, kun je op de site van de organisatie een kortingsbon van 2 euro uitprinten. De toegangsprijs is daarmee geen 8, maar 6 euro! Je kunt de kortingsbon HIER vinden.

Zoals inmiddels wellicht wel bekend, zijn we op de beurs te vinden met een selectie van onze webshop en met de Quantum Flight consulten. Kom gerust even buurten - ook als je niets wilt kopen en geen consult wilt - want we vinden het altijd leuk om je te zien!

Wél op zoek naar een cadeautje met een boodschap? Natuurlijk brengen we onze uitgebreide collectie spirituele kinderboeken mee en ook de verschillende inzichtkaartjes zullen niet ontbreken. We hopen een aantal Transformatie Homesets op tijd af te hebben - want onze voorraad is momenteel op - en, zoals eerder vermeld, zullen er een aantal exemplaren van Henry's Visie te koop zijn. En nog veel en veel meer! Dus kom eens lekker snuffelen!

Onze stands - nummers 188, 189 en 190 - zijn te vinden aan het brede pad dat van de ingang naar de lezingruimte loopt. De oranje verkoopstand en blauwe Quantum Flight stand stralen je tegemoet!


Verder nog op de plank...

Na het uitkomen van Mijn Keerpunt - in februari dit jaar - en Henry's Visie - eind september - hebben we een aantal lopende projecten afgerond. Er ligt er nog één op de plank...Handreikertjes in 'inzichtkaartjes-formaat' en een hele toepasselijke verpakking (want een doosje is ook maar een doosje, toch?)

We hopen ook dit project nog dit jaar af te ronden. Voorlopig is het onze streefdatum om de Handreikersset tijdens de laatste Paranormaal Alternatief Beurs van dit jaar, op 21 en 22 november, te presenteren, maar of we dat gaan redden hangt van een aantal factoren af, dus we houden nog even een slag om de arm. Maar het zit er aan te komen!

Verder zit er een tweede roman aan te komen, nieuwe cursussen...we houden ons wel bezig! Het is een heerlijke reis! We hopen dat jullie er ook van genieten.En tot slot...

...een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, Pitstop-aankopen en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl